Συμμετέχουμε στο Διαγωνισμό DIY Προϊόντα της Xρονιάς 2017 - Vitex.gr

Συμμετέχουμε στο Διαγωνισμό DIY Προϊόντα της Xρονιάς 2017

Συμμετέχουμε στο Διαγωνισμό DIY Προϊόντα της Xρονιάς 2017

Η Vitex συμμετέχει με 4 υποψήφια προϊόντα στο Διαγωνισμό DIY Προϊόντα της Xρονιάς 2017, του περιοδικού «ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ».

 

Στον διαγωνισμό DIY Προϊόντα της Xρονιάς 2017 λαμβάνουν μέρος τα προϊόντα μας AQUAVIT ECO, VISTO READY FINE, VITEX SATIN ECO και VITEX HYROOF HYBRID PU.

 

Η ψηφοφορία είναι ηλεκτρονική, διαρκεί έως την 31 Οκτωβρίου 2017, και γίνεται μέσω της σελίδας του διαγωνισμού DIY Awards 2017 που βρίσκεται εδώ: https://goo.gl/KcAXfA

 

 

Στην κατηγορία "Χρώματα και βερνίκια" λαμβάνει μέρος το VITEX SATIN ECO, ένα οικολογικό χρώμα πολυτελείας με βελούδινή υφή για τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού, με μέγιστη αντοχή στο πλύσιμο (Class 1 EN-13300).

 

Στην κατηγορία "Δομικά Υλικά" συμμετέχει το VISTO READY FINE, ένας έτοιμος προς χρήση λευκός στόκος σπατουλαρίσματος σε μορφή πάστας. Στρώνεται και τρίβεται πολύ εύκολα δημιουργώντας μία τέλεια, βελούδινη και ομοιόμορφη επιφάνεια ιδανική για τοίχους, γυψοσανίδες, ιδανικός για DIT και επαγγελματικές εφαρμογές.

 

Στην κατηγορία "Εξοικονόμηση Ενέργειας" λαμβάνει μέρος το VITEX HYROOF HYBRID PU, ένα Υβριδικό πολυουρεθανικό στεγανωτικό ταρατσών, ιδανικό για τις συνθήκες της Ελλάδας, το οποίο προσφέρει 10 χρόνια προστασίας, ενώ "αναπνέει" επιτρέποντας την έξοδο της εγκλωβισμένης υγρασίας και ταυτόχρονα μονώνει.

 

Στην κατηγορία "Καινοτομία" συμμετέχει το VITEX AQUAVIT ECO, μία οικολογική Ριπολίνη Νερού κατάλληλη για τοίχους και έπιπλα, μέγιστης αντοχής, ιδανική και για εξωτερική χρήση. Είναι ενισχυμένη με πολυουρεθανικές ρητίνες και φίλτρα UV, διαθέτει εξαιρετική αντοχή στο συχνό πλύσιμο και τα καθαριστικά, ενώ είναι πιστοποιημένη οικολογική (EU Ecolabel), αντιμικροβιακή-υποαλλεργική (IMSL), κατάλληλη ακόμη και για παιδικά παιχνίδια (ΕΝ 71-3).

 

 

Σύνδεσμος ψηφοφορίας: https://goo.gl/KcAXfA