Colour Blog

Τα πιο Ζεστά γήινα Χρώματα για Υπνοδωμάτιο!

Ώχρα – Bright Idea

Η ιδιαίτερη αυτή απόχρωση του κίτρινου, χρυσού είναι μία από τις αγαπημένες μας επιλογές ανάμεσα στα ζεστά, γήινα χρώματα για το υπνοδωμάτιο. Όσο πιο απαλή απόχρωση της ώχρας επιλέξετε, τόσο πιο βέβαιοι μπορεί να είστε ότι δεν θα σας κουράσει και δεν θα πλήξετε με την πάροδο του χρόνου. Συνδυάστε αυτή την απόχρωση της ώχρας με ξύλινες επιφάνειες στα έπιπλά του υπνοδωματίου. Το αποτέλεσμα θα τονίσει ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα προσδίδοντας ζεστασιά και γαλήνη.

Το πράσινο της ελιάς – Motherland

Τα χρώματα που εμπνέονται από την παλέτα της φύσης βρίσκονται τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις πιο αγαπημένες επιλογές των κορυφαίων διακοσμητών παγκοσμίως. Έτσι οι ακατέργαστες επιφάνειες και η ρουστίκ διάθεση για τη διακόσμηση του υπνοδωματίου κυριαρχεί τη φετινή χρονιά. Το απαλό πράσινο της ελιάς είναι ένα υπέροχο χρώμα που γλυκαίνει και ζεσταίνει αμέσως το χώρο του υπνοδωματίου. Η απόχρωση αυτή του γήινου πράσινου συνδυάζεται ιδανικά με ξύλινα δοκάρια στο ταβάνι δίνοντας ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το λευκό της βανίλιας – Touch of sun

Έχει διαψευστεί ο μύθος ότι το λευκό είναι αυστηρά ψυχρό χρώμα. Το λευκό έχει πολύ περισσότερες αποχρώσεις από όσες μπορείτε να φανταστείτε. Το χρώμα της βανίλιας ή το κρεμ είναι δύο αποχρώσεις που συγκαταλέγονται στα γήινα χρώματα του λευκού και θεωρούνται κλασικά ισορροπώντας με κάθε διακόσμηση. Τα γήινα ανοιχτά καφέ χρώματα είναι επίσης μία ασφαλής επιλογή, για τα στοιχεία σε κλινοσκεπάσματα και κουρτίνες αν δεν σας αρέσουν τα έντονα χρώματα και σχέδια στη διακόσμηση του σπιτιού.

Συνδυασμός γήινων τόνων – Gold Strand, Fossil Tan, Fresh Scent

Το γήινο κίτρινο, καφέ και πορτοκαλί είναι χρώματα που συνδέονται με τα γήινα στοιχεία της φύσης και μεταφέρουν τη σταθερότητα και την τρυφερότητα. Αυτό τα καθιστά από τα must γήινα χρώματα για ένα υπνοδωμάτιο.

Ζεστό γκρι-elephant – Sparrow

Οι ουδέτεροι τόνοι του γκρι είναι πάντα μια πολύ καλή επιλογή, αλλά αυτή τη σεζόν το ζεστό elephant χρώμα έχει κλέψει τις καρδιές των interior designers καθώς δημιουργεί το απόλυτο φόντο. Τα υπνοδωμάτια πρέπει να αποπνέουν χαλαρότητα και ηρεμία, οπότε η χρήση πολλών υφών σε διάφορους τόνους του μπεζ σε κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια και χαλιά είναι απαραίτητη.

Επίλεξε ένα απαλό κίτρινο για μια πιο γήινη και χαρούμενη ατμόσφαιρα ή μια ζεστή τερακότα για να δημιουργήσετε ένα σταθερό και φροντισμένο περιβάλλον.

Με αυτές τις ιδέες, μπορείτε να βρείτε το τέλειο χρωματικό συνδυασμό για το υπνοδωμάτιό σας. Δημιουργήστε έναν χώρο που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας και προσφέρει τη μέγιστη άνεση και γαλήνη.

Related Posts